Info

Täh?

ILMIÖ-festivaali järjestetään lauantaina 21.7.2012 Turun Uittamon kansanpuistossa sijaitsevan vanhan tanssipaviljongin ja sen viereisen näköalaravintolan ympäristössä. Festivaaliohjelma alkaa heti porttien avauduttua klo 12 ja jatkuu aina aamuyöhön klo 02 asti. Yli 40 tasokkaan artistin lisäksi festivaalilla järjestetään roppakaupalla tajuntaasi laajentavia työpajoja, taideinstallaatioita, happeningeja ja performanssiesityksiä.

Hyötytietoa

Festivaaliliput vaihdetaan sisäänkäynnin vieressä olevalla tiskillä rannekkeisiin. Rannekkeen kanssa voi päivän aikana vapaasti liikkua alueelta ulos ja sisään. Festivaalialueen sisäänkäynnin vieressä on infopiste ja narikka.

Anniskelusyistä festivaalille on 18 vuoden ikäraja lukuunottamatta RantaILMIÖn ohjelmaa, joka on ikärajaton ja ilmainen. Festivaalialueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia, mutta koska lähes koko alue on anniskelualuetta, (kohtuuhintaisia!) virvokkeita ei tarvitse nauttia missään karsinoissa.

Kannattaa varata käteistä mukaan, sillä ruokakojuilla sekä ulkotiskeillä kelpaa vain käteismaksu. Festarilla ei myydä tupakkaa.

Ympäristö

ILMIÖ-festivaali järjestetään luontoa kunnioittavassa vuorovaikutuksessa lähialueen ympäristön kanssa. Toivommekin itse kunkin kiinnittävän erityistä huomiota omista päästöistä huolehtimiseen: älä jätä alueelle mitään minkä olet mukanasi tuonut. Laita roskat roskiin, ja pullot ja tölkit voit nakata sinne, missä lukee ”pullot ja tölkit”. Ympäristösyistä emme jaa käsiohjelmia, mutta alueella on isoja soittoaikatauluja joiden avulla pysyt kärryillä.

Kannustamme yleisöä saapumaan paikalle moottorittomin keinoin. Kaupunkifestivaali kun on kyseessä, voit vaikka polkaista paikalle tai käyttää julkisen liikenteen tarjoamia vaihtoehtoja.

Turku Energian yhteistyön ansiosta ILMIÖ on tänä vuonna hiilidioksidineutraali tapahtuma!

Kulkuyhteydet

Uittamon paviljonki sijaitsee osoitteessa Rykmentintie 29, noin 4 kilsaa Turun keskustasta. Alueelle pääsee Turun keskustasta näppärästi bussilla, tai vesibussilla, jonka aurinkokannella on tarjolla myös merellistä ohjelmaa.

Vesibussi

Kyydit lähtevät keskustasta Kristiinankadun päädystä.

KESKUSTA-UITTAMO
klo 11.15
klo 12.30.

UITTAMO-KESKUSTA
klo 23.30
klo 00.45
klo 02

Viihdyttämässä DJ Saatanatar ynnä muuta merellistä ohjelmanumeroa. Matka maksaa 5 € per suunta.

 

Yhteystiedot

info@ilmio.fi

Esiintyjätarjoukset voi lähettää osoitteeseen: artistit@ilmio.fi. Kaikki tarjoukset huomioidaan, mutta yhteydenottojen suuren määrän vuoksi emme valitettavasti pysty vastaamaan kaikkiin sähköposteihin.

Tuotannolliset asiat: Tuottaja Tuomas Sara, tuomas@ilmio.fi, 050 3362862 (ei esiintyjätarjouksia)

Mediaa koskevat asiat: Tiedottaja Kirsi Alaniva, kirsi@ilmio.fi, 040 7759193

Festivaalialue


Löydä Ilmiöön isommalta kartalta


  • Yhteistyössä