Murhalauluja, runorakkeja ja häijyä tuijottamista

Neljätoista tuntia, lähes 60 artistia ja seitsemän eri lavaa! ILMIÖ-festivaalin ohjelmisto alkaa vähitellen olla kypsä poimittavaksi, kun Porin pimeä tähti Eleanoora Rosenholm singahtaa ensi lauantaina Uittamolle suoristamaan yleisönsä reisikarvat harhaisista kotirouvista kertovilla murhalauluillaan. Muita lisäyksiä ovat Clouds, Ninni Forever Band, Ronskibiitti ja Dr. Robotnik.

Arkkitehti Antti Turkon festivaalille suunnittelemassa Sympösium-paviljongissa otetaan puolestaan selvää, ovatko Runorakit kujalla eli Tapani Kinnunen, Harri Hertell ja Dxxxa D sanansa mittaisia miehiä.

Sanatonta irrottelua kaipaaville on tarjolla muun muassa tuijotuskilpailua ja oman festivaalipaitansa voi viime vuoden tapaan käydä painamassa silkkipainossa. Kansainvälisen Videokaffe-taiteilijaryhmän interaktiivisia veistoksia voi bongata eri puolilta festivaalialuetta ja performanssiryhmä Kuuma Ankanpoikanen lyllertää jälleen yleisön joukossa aiheuttamassa hämmennystä.

Höysteohjelma päivittyy nettisivuille kokonaisuudessaan lähipäivinä. Lippuluukun ovi on vielä toistaiseksi auki Tiketissä (liput 35€ + toimituskulut).