29.7.2017

TÄH?

ILMIÖ-festivaali järjestetään lauantaina 29.7.2017 Turun Uittamon kansanpuistossa sijaitsevan vanhan tanssipaviljongin ja sen viereisen näköalaravintolan ympäristössä. Portit aukeavat 14:00 ja sulkeutuvat 03:00.

Yli 40 tasokasta artistia tahdittavat festivaalikarkeloita genrerajoja tuijottelematta. Kurkkaa koko kattaus ohjelmasivulta! Aiempien vuosien tapaan festivaalilla voi nauttia myös omaperäisestä monitaiteellisesta ohjelmasta, jonka tarkemmat detaljit esitellään kevään aikana.


Hyötytietoa

Festivaalialueelle on 18 vuoden ikäraja, lukuunottamatta avointa ja ikärajatonta ohjelmaa. Varaathan mukaan henkilöllisyystodistuksen – täysi-ikäisyys tarkastetaan sisääntuloportilla. Kaikki pääsyliput tarkastetaan Tiketin lipunlukijalaitteella. Kehotamme välttämään väärennöksiä, sillä festivaalialueen portista pääsee kulkemaan vain aidolla lipulla.

Festivaaliliput vaihdetaan sisäänkäynnille johtavan tien varrella rannekkeisiin. Rannekkeen kanssa voi päivän aikana vapaasti liikkua alueelta ulos ja sisään.

Festivaalialueella kiellettyjen listalla ovat omat alkoholijuomat, huumausaineet, eläimet, aseet sekä sateenvarjot tai muut mahdollisesti toisille vaarallisiksi katsottavat esineet ja aineet. Porteilla suoritetaan turvatarkastus ja poliisi suorittaa alueella huumausainevalvontaa. Myös alkoholin nauttiminen alueen välittömässä läheisyydessä on tänä vuonna kielletty viranomaisten päätöksellä.

Festivaalialueelle saa tuoda myös omia eväitä, jotka ovat selkeästi pakattuina, sekä tyhjiä ja 0,5 litran kokoisia avaamattomia sinettikorkillisia juomapulloja. Vesipulloja on mahdollisuus täyttää alueen vesipisteellä. Alueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia.

Festivaalialueen sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat sekä infopiste että narikka, jossa voi vierailla tarpeen mukaan. Tavaroiden jättäminen narikkaan maksaa 2 euroa, ja lisäkäynnistä narikkatiskillä veloitetaan 1 euro.

Järjestelmäkamerat ovat sallittuja, mutta pyydämme kuvaamaan diskreetisti.

Festivaalilla ei myydä tupakkatuotteita.

Kaikilla kojuilla ei välttämättä käy pankkikortti, ja korttimaksulaitteet saattavat ruuhkautua, joten varaathan mukaasi käteistä varmistaaksesi jouhevan festarikokemuksen!

 

Festivaalialue

Kulkuyhteydet

Uittamon paviljonki sijaitsee osoitteessa Rykmentintie 29, noin 4 kilometriä Turun keskustasta. Alueelle pääsee Turun keskustasta näppärästi bussilla, bussilinjalla 9.

Vesibussit

Alueelle voi saapua myös vesiteitse: vesibussi liikennöi Turun keskustasta Kristiinankadun päästä suoraan festivaalialueen viereen Uittamolle. Ensimmäinen vesibussi lähtee keskustasta 13:30. Seuraavat lähdöt ovat 14:45, 16:00 ja viimeinen 17:15. Takaisin pääsee kello 00:30, 01:45 ja 03:00.

Matkalla voi raikkaan meri-ilman lisäksi nauttia yllätyksellisestä, merellisestä ohjelmasta. Yksisuuntainen matka vesibussin kyydissä kustantaa 5 euroa (käteinen).

Turkuun Onnibussilla

Kauempaa ILMIÖön matkustavien kannattaa suosia Onnibussia! Onnibussin kesäkampanja palkitsee aina, kun matkustat johonkin tapahtumaan – kuten ILMIÖön!

Kampanjaan voit osallistua matkustamalla Onnibussilla mihin tahansa musiikkitapahtumaan aikavälillä 25.5.-20.8. ja rekisteröimällä lippusi osoitteessa summer.onnibus.com. Palkintoina mm. ilmaisia ja edullisempia matkoja ja lippuja festivaaleille.  Etuja jo ensimmäiseen tapahtumaan matkustamisesta.

Festivaalialue kartalla

Majoitu Laivahostel Boreassa!

Laivahostel Borea tarjoaa ILMIÖn festivaaliyleisölle merellistä majoittumista
Aurajoen aalloilla edukkaaseen hintaan;

Hytti kahdelle varattuna 76,00€ / hytti / yö

Hytti yhdelle varattuna 49,00€ / hytti / yö

Hintoihin sisältyy liinavaatteet (itse pedattaviksi), pyyhe, aamusauna sekä aamiainen. Kaikissa hyteissä on oma wc ja suihku. Vuoteet ovat erillisvuoteita, eivät parivuoteita. Osassa hyteistä on kerrosänky ja hytti voi olla myös ikkunaton.

Näpyttele varauksesi sähköpostitse osoitteeseen hostelborea@turku.fi. Muistathan mainita etuun oikeuttavan taikasanan “ILMIÖ”! Tarjous on voimassa niin kauan kuin hyttejä riittää. Laivahostel Borea vahvistaa kaikki varaukset lähettämällä varausvahvistuksen varaajan sähköpostiin.