29.7.2017

MATKAA JA MAJOITU!

ILMIÖ häämöttää jo! Mistä makoisat unet? Entä kuinka päästä Turkuun – saati Uittamolle? Miellyttävä festivaalikokemus edellyttää ainakin kyytiä festivaalipaikalle ja majapaikkaa festivaalihumun jälkeisille pikkutunneille. Check, check! Katso alta tarkemmat vinkit matkoihin ja majoitukseen.

MERELLINEN HOSTELLIMAJOITUS

Laivahostel Borea tarjoaa ILMIÖn festivaaliyleisölle merellistä majoittumista Aurajoen aalloilla ILMIÖ-ystävälliseen hintaan;

Hytti kahdelle varattuna 76,00€ / hytti / yö

Hytti yhdelle varattuna 49,00€ / hytti / yö

Hintoihin sisältyy liinavaatteet, pyyhe, aamusauna sekä aamiainen. Kaikissa hyteissä on oma wc ja suihku. Vuoteet ovat erillisvuoteita. Osassa hyteistä on kerrosänky ja hytti voi olla myös ikkunaton.

Näpyttele varauksesi sähköpostitse osoitteeseen hostelborea@turku.fi. Muistathan mainita etuun oikeuttavan taikasanan “ILMIÖ”! Varaukset tulee tehdä 22.7. mennessä. Kannattaa siis varata hytti vikkelästi! Laivahostel Borea vahvistaa kaikki varaukset lähettämällä varausvahvistuksen varaajan sähköpostiin.


TURKUUN NÄPPÄRÄSTI ONNIBUSSILLA

Jos halajat ILMIÖön Turun ulkopuolelta, silloin on kannattaa suosia Onnibussia! Varsinkin, jos olet aktiivinen festivaalikävijä, sillä Onnibussin kesäkampanja palkitsee aina, kun matkustat johonkin tapahtumaan – kuten ILMIÖön!

Kampanjaan voit osallistua matkustamalla mihin tahansa musiikkitapahtumaan aikavälillä 25.5.-20.8. ja rekisteröimällä lippusi täällä – helppoa kuin heinän teko! Palkintoina mm. ilmaisia ja edullisempia matkoja ja lippuja festivaaleille.


UITTAMOLLE VESITEITSE

Alueelle voi saapua myös vesiteitse: vesibussi liikennöi Turun keskustasta Kristiinankadun päästä suoraan festivaalin ytimeen Uittamolle. Ensimmäinen vesibussi lähtee keskustasta 13.30, jonka kyydittämänä saapuu alueelle juuri sen auetessa ja ensimmäisten esiintyjien aloittaessa. Matkalla voi raikkaan meri-ilman lisäksi nauttia yllätyksellisestä, merellisestä ohjelmasta.

Vesibussilla matkustaminen kustantaa 5 euroa. Kyytiin pääsee vain esittämällä rahastajalle ennakkoon ostetun festivaalilipun.