29.7.2017

MITÄ, MITEN JA MILLOIN?

Tänään sitä juhlitaan – kuudetta ILMIÖ-festivaalia! Alta viime hetken vinkit sutjakkaaseen festarointiin.

– Festivaalialue (Rykmentintie 29) sijaitsee noin 4 kilometrin päästä Turun keskustasta Uittamon tanssipaviljongilla ja sen ympäristössä. Alue aukeaa kello 14.00. Alueelle saapuessa lippu vaihdetaan rannekkeeseen. Rannekkeen kanssa alueella voi liikkua vapaasti sinne ja takaisin.

– Uittamolle pääsee näpeästi vesibussilla, joka lähtee Turun keskustasta Kristiinankadun päästä jokivarresta klo 13.30, 14.45, 16.00 ja 17.15. Takaisinpäin vesibussi kuljettaa klo 00.30, 01.45 ja 03.00. Yksisuuntainen matka kustantaa 5 euroa (käteisellä). Myös bussilla pääsee Uittamolle vaivattomasti, linja numero 9 kuljettaa noin 200 metrin päähän alueesta.

– Festivaalialueelle saa tuoda omia, selkeästi pakattuja eväitä ja tyhjiä sekä 0,5 litran avaamattomia sinettikorkillisiä juomapulloja (1/hlö). Alueella on vesipiste.

– Festivaalialueella kiellettyjen listalla ovat omat alkoholijuomat, huumausaineet, eläimet, aseet sekä sateenvarjot tai muut mahdollisesti toisille vaarallisiksi katsottavat esineet ja aineet. Porteilla suoritetaan turvatarkastus ja poliisi suorittaa alueella huumausainevalvontaa. Myös alkoholin nauttiminen alueen välittömässä läheisyydessä on kielletty viranomaisten päätöksellä.

– Kaikilla kojuilla ei käy pankkikortti, ja korttimaksulaitteet saattavat ruuhkautua
– käteinen on siis kaveri!

Lisätietoja nettisivulta ”info” -sivun alta!

Jehuu!

Kuva: Anni Savolainen