Hei janoinen! Apua on tarjolla!

ILMIÖ hellii juhlakansaa mahtavalla juomatarjonnalla, johon sisältyy kaikkea kahvista olueen ja gin tonicista natural-viiniin. Tutustu valikoimaan jo ennen festivaalipäivää, niin tiedät mihin suunnata tanssintäyteisen hikoilun saattelemana!

 

Let me wine

Ai tekee välillä mieli jotain muuta kuin kaljaa? – No niin me vähän ounasteltiinkin! Let me wine tuo ILMIÖön kattauksen luonnonmukaisesti viljeltyjä natural-viinejä. Michelin-ravintola Grönin maahantuoja tarjoilee (myös) festivaalilla lisäaineettomia, puhtaita ja vain vähän prosessoituja laatutuotteita. Nämä viinit on tuotettu rakkaudella ja intohimolla, ja niin ne tulee myös nauttia! <3 Let me winen kontti sijaitsee Sisäpiha-lavan ja Pavilijongin välissä.

letme.fi
FB | @letmewinehelsinki
IG | @letme.fi

 

BTW Tonic

Herkkusuut ja hifistelijät, hoi! GT-vajauksen pääsee korjaamaan BTW Tonicin gin tonic -pisteellä ravintolarakennuksen sisällä. Näissä drinkeissä erityistä on BTW:n Lontoossa käsityönä tehty tonic-vesi, jonka kullankeltainen väri on perinteisen uuttamismenetelmän tulos. Nautiskele kylmänä ja onnellisena maisematerassilla!

juobtw.fi
FB  | @juoBTW
IG  | @juobtw

 

Turku kahvilla

Festivaalisuoritustaan voi parantaa säännöllisellä kofeiinitankkauksella! Tänä vuonna yleisön kahvivajareista huolehtii italialaisen Piaggio Ape -mopoauton päälle rakennettu espressobaari. Laadukkaat erikoiskahvit tulevat Turun kahvipaahtimolta ja myllyissä pyörii sekä brasilialaisia että indonesialaisia papuja. Sumpin saa halutessaan myös soija- tai kauramaidolla ja myynnissä on myös pientä makeaa. Espressobaari sijaitsee ruokamaailmassa festivaalialueen ulkopuolella.

turkukahvilla.fi
IG  | @turkukahvilla

 

Club-Mate

Festivaalialueen juomatarjontaan lukeutuu kofeiinipitoinen, mate-uutteesta valmistettu Club-Mate, jonka alhainen sokeripitoisuus ja tavallista virvoitusjuomaa korkeampi kofeiinipitoisuus tekee siitä vertaansa vailla olevan kehon kosteuttajan. Toimiipa se myös terästettynä juhlajuomana. Club-Matea tarjoillaan anniskelualueen isossa teltassa sekä maisemaravintolan sisällä.  

tarquinia.fi
FB  | @clubmatefi
IG | @clubmatefinland

 

 

Lisäksi ravintolassa ja isossa teltassa tarjoillaan ILMIÖ Pale Alea. Hanaolutta, -lonkeroa ja -siideriä saa kaikista anniskelupisteistä (paitsi Let me winen omasta viinikontista). Muista myös täyttää vesipulloa joko vesipisteillä tai vessoissa!