Maiskis, mitä makuja!

Nälkäisiä ja ahkeria festivaalikävijöitä hellitään entistä laajemmalla ruokatarjonnalla, ettei puhti loppuisi kesken karkeloiden! Aterioita löytyy erikokoisina ja erityisruokavalioja huomioiden, monenlaisine makumaailmoineen. Olemme listanneet myyjistä pikatietoa tähän näppärään listaan, käyhän tutustumassa:

The Alexander’s

Isän ja kolmen veljeksen perheyritys tarjoaa festivaalilla street foodia ryyditettynä eri maiden vivahteilla. Veljekset ovat keränneet annoksiin vaikutteita muun muassa intialaisesta, kiinalaisesta, japanilaisesta ja meksikolaisesta ruokakulttuurista.
The Alexander’s FB

VG Wok

Aasialaista kasvis- ja vegaaniruokaa valmistava VG Wok on muutamassa vuodessa muodostunut turkulaisen ravintolakulttuurin klassikoksi. Thaimaalaiset ja vietnamilaiset ruokalajit ovat kevyttä syntiä nautittavaksi, sillä ruuanlaiton periaatteina toimivat sekä ekologisuus että terveellisyys. Keveys on kuitenkin ainoastaan eettistä, sillä VG Wokin annokset ovat tunnetusti tuhteja ja pitävät nälän pitkään loitolla.
VG Wok FB
vg-wok.com

Penalty Burger

Penalty Burgerin huippupurilaisten salaisuus on tuoreissa ja kotimaisissa raaka-aineissa. Suoraan leipomosta tulleiden mehevien sämpylöiden välistä löytyy paikallisen lihamestarin jauhamia pihvejä ja kasvissyöjille on puolestaan tarjolla seitania. Marinadit ja kastikkeet on luonnollisesti valmistettu itse tuoreista raaka-aineista.
Penalty Burger FB

Dal Forno

Maistuvia pizzaelämyksiä takaa Dal Forno, pizzat paistuvat heidän omassa puu-uunissaan! Pizzat valmistetaan italialaisittain rakkaudella ja perinteisillä raaka-aineilla, sekä pitkä linjan kokemuksella. Benvenuti!
Dal Forno FB

Sandwich Club

Sandwich Club on katuruokaa tarjoileva food truck Helsingin Alppilasta: he tekevät sandwichejä käyttäen klassikkoreseptejä maailmalta ja luoden uutta, erityisesti kasvisruokaa ja ympäristöä kunnioittaen. Lihat ja kasvikset kypsennetään heidän rakentamallaan savustimella!
Sandwich Club FB
sandwichclub.fi

Ravintola Esplanaadin repertuaariin kuuluvat ajattomat festariklassikot. Valikoimasta löytyy falafelia, kebabia ja gyrosta – taatusti täyttävin annoksin!

 

Kuva: VG Wok