NÄIN MATKAAT JA MAJOITUT

ILMIÖ on jo aivan nurkan takana! Mistä saisi yösijaa? Entä miten matkata Turkuun – saati sitten Uittamolle? Kurkkaa alta ILMIÖn vinkit matkoihin ja majoitukseen!

 

MAJOITU LAIVAHOSTEL S/S BORELLA

Laivahostel S/S Bore tarjoaa ILMIÖn festivaalikävijöille merellistä majoittumista Aurajoen aalloilla edukkaaseen hintaan:

HYTTI KAHDELLE 76,00€ / HYTTI / YÖ

HYTTI YHDELLE 49,00€ / HYTTI / YÖ

Hintoihin sisältyy liinavaatteet (itse pedattaviksi), pyyhe, aamusauna sekä aamiainen. Kaikissa hyteissä on oma wc ja suihku. Vuoteet ovat erillisvuoteita, eivät parivuoteita. Osassa hyteistä on kerrosänky ja hytti voi olla myös ikkunaton.

Näpyttele varauksesi sähköpostitse osoitteeseen hostel.bore@turku.fi. Muistathan mainita etuun oikeuttavan taikasanan “ILMIÖ”! Tarjous on voimassa 20.7. asti. Laivahostel S/S Bore vahvistaa kaikki varaukset lähettämällä varausvahvistuksen varaajan sähköpostiin. Hostellin puhelinnumero on 040 84 36 611.

 

TURKUUN NÄPPÄRÄSTI ONNIBUSSILLA

Jos saavut ILMIÖön Turun ulkopuolelta, kannattaa suosia edukasta Onnibussia!  Turkuun kuljettavat linjat F1 (Helsinki-Turku), F8 (Helsinki – Turku / Pori – Turku), F9 (Kuopio – Jyväskylä – Tampere – Turku) ja F10 (Lahti – Hämeenlinna – Forssa – Turku).

 

UITTAMOLLE VESITEITSE

Alueelle voi saapua myös vesiteitse: vesibussi liikennöi Turun keskustasta Kristiinankadun päästä suoraan festivaalin ytimeen Uittamolle. Ensimmäinen vesibussi lähtee keskustasta 13.30, jonka kyydittämänä saapuu alueelle juuri sen auetessa ja ensimmäisten esiintyjien aloittaessa.

Vesibussin aikataulu koko päivälle:
Keskusta-ILMIÖ 13.30 | 14.45 | 16.00 | 17.15
ILMIÖ-keskusta 00.30 | 01.45 | 03:00

Vesibussilla matkustaminen kustantaa 5 euroa per suunta. Maksu suoritetaan käteisellä, joten muistathan varata hilut mukaasi!

 

MUUT KULKUYHTEYDET KESKUSTASTA UITTAMOLLE

Uittamon paviljonki sijaitsee osoitteessa Rykmentintie 29, noin 4 kilometriä Turun keskustasta. Alueelle pääsee Turun keskustasta näppärästi polkupyörällä, kävellen tai vaikka bussilla, bussilinjalla 9. Aikataulut löydät osoitteesta föli.fi.