Too Slow

Too Slow

Voimapop-melodioiden, 1990-luvun, kovaäänisten kitaroiden ja stemmalaulujen nimeen vannova yhtye sai alkunsa kesällä 2016, kun kitaristi Juuso ja rumpali Janne olivat palanneet Euroopan-kiertueelta samoiten 90-luvulta ammentavan Lokit-bändinsä kanssa.

–  Nimi tarttui mukaan tolta reissulta, kun Berliinissä keikkajärkkäri kyllästyi meidän jameihin kuiskaten Juuson korvaan, että ”this is too slow, this is shit you know…” – Mietittiin, että toihan ois hyvä nimi bändille, Janne avaa Too Slow’n syntytarinaa.

– Berliinin punkkarit ei tykänneet meidän jamien temmosta ja seuraavaksi tulikin d-biittiä loppuillan ajan. Too Slow on kyllä osoittautunut hyväksi nimeksi: se kuvaa meidän bändiä erinomaisesti.

Triona tällä hetkellä toimiva yhtye on julkaissut bändin nimeä kantavan ensimmäisen kokopitkänsä lisäksi omakustannekasetin sekä yhden singlen. Heinäkuussa 2019 yhtye kiertää sekä Virossa että Skotlannissa, ja julkaisee splitin Min Diesel -yhtyeen kanssa. ILMIÖön yhtye saapuukin suoraan nelipäiväiseltä skotlanninkiertueeltaan.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode