Huikka-asiaa

Club-Mate

Helteen huumassa kannattaa pitää nesteytys kunnossa, varsinkin vilkkaana festivaalipäivänä. Pirskahtelevia virvokkeita löytyy taatusti jokaiseen makuun, tsekkaa siis tulevaa juomatarjontaa jo ennakkoon:

Bermondsey Tonic

BERMONDSEY TONIC
Tule nauttimaan keikkojen välissä virkistävä Gin & Tonic. Valitse joko luontainen Bermondsey Tonic tai verigreipillä maustettu raikas Bermondsey Grapefruit. Nopeaan janoon tarjolla on myös GT-shotteja!

realtonic.fi
IG | @realtonic.fi

 

HARTWALL: AURA / STRONGBOW / ORIGINAL LONG DRINK
Hanatuotteiden kulmakivet eli laageri, siideri ja lonkku tulevat tuttuun tapaan Hartwallin tallista. Perusbissen ystäville löytyy turkulaisten ikioma Aura, makeammasta tykkäävät voivat turvautua Strongbown omenasiideriin ja jos ei oikein tiedä kumpaa ottaisi niin se aito oikea lonkero voi olla pelastajasi.

IG | @hartwall1836
hartwall.fi

LES DAUPHINS -VIINIBAARI
Festivaalialueen sydämessä sijaitseva Les Dauphins -viinibaari palvelee raikasta viinilasillista kaipaavaa. Viinipisteeltä saa ranskalaisen Les Dauphinsin puna-, valko- ja roséviinien lisäksi myös italialaisen Zensan luomuviinejä edulliseen hintaan.

IG | @lesdauphinswine
lesdauphins-rhone.com

ILMIÖ pale ale

TOP FUEL
Kesäinen käsityöläisolut ILMIÖ Pale Ale on vuonna 2014 perustetun lohjalaisen pienpanimo Top Fuelin kädenjälkeä. Pääosin Mosaic-humaloitu ja pehmeää suutuntumaa tarjoileva bisse siivittää sinut kepeään festaritunnelmaan heti ensimmäisellä kulauksella. Nimikkobisseä on saatavilla rajoitetusti vain ILMIÖn ajan!

IG | @topfuelbeer
topfuelbeer.fi


Club-Mate: Club-Mate on kofeiinipitoinen, mate-uutteesta tehty hiilihapotettu virvoitusjuoma. Saksalainen Loscher-panimo alkoi tuottaa sitä vuonna 1924. Club-Matessa on tavallisia virvoitusjuomia hieman korkeampi kofeiini(mateiini)pitoisuus mutta alhaisempi sokeripitoisuus.

tarquinia.fi
IG | @clubmatefinland
clubmate.de


Oriental Mama & Herbal Moscow
: MAMA:t ovat Berliinissä rakkaudella valmistettuja virvoitusjuomia. Jo pelkkä ulkokuori hurmaa, mutta sisältö vie lopullisesti mennessään!

IG | @herbalmoscow
herbalmoscow.de

turkukahvilla

Turku kahvilla
Festivaalisuoritustaan voi parantaa säännöllisellä kofeiinitankkauksella! Tänäkin vuonna yleisön kahvivajareista huolehtii italialaisen Piaggio Ape -mopoauton päälle rakennettu espressobaari. Laadukkaat erikoiskahvit tulevat Turun kahvipaahtimolta ja myllyissä pyörii sekä brasilialaisia että indonesialaisia papuja. Sumpin saa halutessaan myös soija- tai kauramaidolla ja myynnissä on myös pientä makeaa. Espressobaari sijaitsee ruokamaailmassa festivaalialueen ulkopuolella.

turkukahvilla.fi