INFO

Vaihtoehtomusiikin ja -taiteen festivaali ILMIÖ järjestetään lauantaina 27.7.2019 Turun Uittamon kansanpuistossa sijaitsevan vanhan tanssipaviljongin ja sen viereisen näköalaravintolan ympäristössä. Festivaalialueen portit avataan klo 14:00 ja kekkerit jatkuvat aina kl0 03:00 saakka.

 

ALUEKARTTA

ILMIÖ aluekartta 2019

HYÖTYTIETOA

Festivaalialueelle on 18 vuoden ikäraja, lukuunottamatta avointa ja ikärajatonta ohjelmaa. Varaathan mukaan henkilöllisyystodistuksen – täysi-ikäisyys tarkastetaan sisääntuloportilla.

Kaikki pääsyliput tarkastetaan Tiketin lipunlukijalaitteella. Kehotamme välttämään väärennöksiä, sillä festivaalialueen portista pääsee kulkemaan vain aidolla lipulla. Festivaaliliput vaihdetaan sisäänkäynnille johtavan tien varrella rannekkeisiin. Rannekkeen kanssa voi päivän aikana vapaasti liikkua alueelta ulos ja sisään.

Festivaalialueella kiellettyjen listalla ovat omat alkoholijuomat, huumausaineet, eläimet, aseet sekä sateenvarjot tai muut mahdollisesti toisille vaarallisiksi katsottavat esineet ja aineet.

Festivaalialueelle saa tuoda myös omia eväitä, jotka ovat selkeästi pakattuina, sekä tyhjiä ja 0,5 litran kokoisia avaamattomia sinettikorkillisia juomapulloja. Vesipulloja on mahdollisuus täyttää alueen vesipisteillä. Alueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia.

Festivaalialueen sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat sekä infopiste että narikka, jossa voi vierailla tarpeen mukaan. Tavaroiden jättäminen narikkaan maksaa 3 euroa, ja lisäkäynnistä narikkatiskillä veloitetaan 1 euroHuom! Narikkaan käy ainoastaan käteinen.

Järjestelmäkamerat ovat sallittuja, mutta pyydämme kuvaamaan diskreetisti.

Festivaalilla ei myydä tupakkatuotteita.

Kaikilla kojuilla ei välttämättä käy pankkikortti, ja korttimaksulaitteet saattavat ruuhkautua, joten varaathan mukaasi käteistä varmistaaksesi jouhevan festarikokemuksen! Lähin Otto-automaatti sijaitsee K-market Uittamolla, osoitteessa Ratsumiehenkatu 8.
Merchandisemyyntipisteellä maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen.

Löytötavaroita voi tiedustella 30.7. klo 15:00 lähtien Suomen Löytötavarapalvelusta0600 03391 (1.98€/min+pvm) tai paikan päältä Kauppakeskus Länsi 1, kauppakeskuksen parkkihallista, Viilarinkatu 5, 20320 Turku.

 

KULKUYHTEYDET

Uittamon paviljonki sijaitsee osoitteessa Rykmentintie 29, noin 4 kilometriä Turun keskustasta. Alueelle pääsee Turun keskustasta näppärästi polkupyörällä, kävellen tai vaikka bussilla, bussilinjoilla 9 ja 13. Aikataulut löydät osoitteesta föli.fi.

UITTAMOLLE VESITEITSE

Alueelle voi saapua myös vesiteitse: vesibussi liikennöi Turun keskustasta Kristiinankadun päästä suoraan festivaalin ytimeen Uittamolle. Vesibussin aikataulu:

Keskusta-ILMIÖ 13.30 | 14.45 | 16.00 | 17.15
ILMIÖ-keskusta 00.30 | 01.45 | 03:00

Vesibussilla matkustaminen kustantaa 5 euroa per suunta. Maksu suoritetaan käteisellä, joten muistathan varata hilut mukaasi!

TURKUUN NÄPPÄRÄSTI ONNIBUSSILLA

Jos saavut ILMIÖön Turun ulkopuolelta, kannattaa suosia edukasta Onnibussia!  Turkuun kuljettavat linjat F1 (Helsinki-Turku), F8 (Helsinki – Turku / Pori – Turku), F9 (Kuopio – Jyväskylä – Tampere – Turku) ja F10 (Lahti – Hämeenlinna – Forssa – Turku).

YÖPYMINEN

MAJOITU LAIVAHOSTEL S/S BORELLA!

Laivahostel S/S Bore tarjoaa ILMIÖn festivaalikävijöille merellistä majoittumista Aurajoen aalloilla edukkaaseen hintaan:

HYTTI KAHDELLE 76,00 € / HYTTI / YÖ

HYTTI YHDELLE 49,00 € / HYTTI / YÖ

Hintoihin sisältyy liinavaatteet (itse pedattaviksi), pyyhe, aamusauna sekä aamiainen. Kaikissa hyteissä on oma wc ja suihku. Vuoteet ovat erillisvuoteita, eivät parivuoteita. Osassa hyteistä on kerrossänky ja hytti voi olla myös ikkunaton.

Näpyttele varauksesi sähköpostitse osoitteeseen hostel.bore@turku.fi. Muistathan mainita etuun oikeuttavan taikasanan “ILMIÖ”! Tarjous on voimassa 20.7. asti. Laivahostel S/S Bore vahvistaa kaikki varaukset lähettämällä varausvahvistuksen varaajan sähköpostiin. Hostellin puhelinnumero on +358 (0) 40 8436611.