Masu täyteen!

VG Wok

Kuva: VG Wok

Mitä yhteistä on formula-autolla, kultakalalla ja festivaalikävijällä? Noh, ne kaikki tarvitsevat välillä tankkausta jotta jaksaisivat koko päivän. Tässä ovat ILMIÖn ruokamyyjät anno 2019!

THE ALEXANDER’S


Isän ja kolmen veljeksen perheyritys The Alexander’s tarjoaa ILMIÖssä street foodia ryyditettynä eri maiden vivahteilla. Veljekset ovat keränneet annoksiin vaikutteita muun muassa intialaisesta, kiinalaisesta, japanilaisesta ja meksikolaisesta ruokakulttuurista.

The Alexander’s FB
thealexanders.info

VG WOK


Aasialaista kasvis- ja vegaaniruokaa valmistava VG Wok on muutamassa vuodessa muodostunut turkulaisen ravintolakulttuurin klassikoksi. Thaimaalaiset ja vietnamilaiset ruokalajit ovat kevyttä syntiä nautittavaksi, sillä ruuanlaiton periaatteina toimivat sekä ekologisuus että terveellisyys. Keveys on kuitenkin ainoastaan eettistä, sillä VG Wokin annokset ovat tunnetusti tuhteja ja pitävät nälän pitkään loitolla.

vg-wok.com
VG Wok FB
@vg.wok

DAL FORNO


Maistuvia pizzaelämyksiä takaa Dal Forno, pizzat paistuvat heidän omassa puu-uunissaan! Pizzat valmistetaan italialaisittain rakkaudella ja perinteisillä raaka-aineilla, sekä pitkä linjan kokemuksella. Benvenuti!

Dal Forno FB

LUCKY VEGAN


Lucky Vegan on sipsikaljavegaanin paras ystävä. Tämän kiskan koko menu on nimittäin vegaaninen, ja samaan aikaan maukas ja mättö. Valikoimassa mm. kesäkääryleitä, paistettua riisiä, hodareita ja jopa makkaraperunoita!

CRÊPE STOP

Crêpe Stop

Turussa toimiva Crêpe stop valmistaa festarikävijöille nopeasti mukaan napattavia kreppejä aidon ranskalaisen reseptin mukaan! Valikoimassa on tuoreista raaka-aineista tehtyjä makeita ja suolaisia kreppejä, sekä kasvis- että lihatäytteillä.

Crêpe Stop FB
@crepestop
crepestop.fi

POPS!


POPS!:t ovat vegaanisia, luonnollisia ja lisäaineettomia hedelmäjäätelöitä, jotka luodaan herkkyydellä ja tunteella itse, aina reseptiikkaa myöten. Jokainen POPS! syntyy käsityöprosessin tuloksena kokonaisista suomalaisista marjoista, kypsistä kuluvan satokauden eksoottisista hedelmistä, puhtaasta suomalaisesta vedestä ja sokerista sekä ripauksesta rakkautta suurenmoisia makuja kohtaan.

POPS! POPTAIL eli klassinen alkoholia sisältävä cocktail jäätelötikussa ottaa ensiaskeleensa ILMIÖ:ssä kolmella herkullisella maulla: Mango & Bourbon, Vesimeloni Margarita sekä Mojito!

popsicepop.fi
@popsicepop