Palaako intosi festivaalihommiin? ILMIÖ etsii vastuutalkoolaisia

Oletko aina halunnut olla osana tiivistä festariporukkaa? Oletko kenties joskus ollut festareilla talkoolaisena, ja sinusta on tuntunut siltä, että haluaisit osallistua enemmän? ILMIÖ etsii nyt festareita toteuttavaan porukkaansa aktiivisia vapaaehtoisia vastuullisempiin tehtäviin niin rakennuksen, purun kuin festivaalipäivänkin ajalle. Mahdollisia tehtäviä löytyy laajalta skaalalta aina rakennuksesta cateringiin, alueinstallaatioista tekniikkaan ja eri toimipisteiden esimiestehtäviin. Toimenkuvasta sovitaan aina yksilökohtaisesti hakijan osaamisen ja intressien mukaan.

Työ ajoittuu välille 24.-29.7. mutta joihinkin tehtäviin voi olla mahdollista päästä mukaan jo aiemmin. Kaikenlainen rakennus-, sähkö-, valo- ja äänitekniikkaosaaminen sekä kokemus tapahtuma-alalta katsotaan eduksi. Vapaaehtoisille ei makseta palkkaa, mutta tarjoamme vastineeksi safkat, timanttiset työkaverit sekä ikimuistoisen ILMIÖ-elämyksen. Opiskelijoilla on mahdollisuus saada suorituksestaan opintopisteitä.

Mikäli innostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi pikimmiten osoitteeseen antti@ilmio.fi. Mainitsethan otsikossa taikasanan ”vastuutehtäviin”. Haku on käynnissä niin kauan kuin avoimia tehtäviä piisaa.

Varsinainen talkoohaku festivaalille aukeaa myöhemmin keväällä.